Online Personal Training sessies

Professionele Online Personal met Aurora Personal Training

Welkom bij Online Personal Training! Jouw weg naar een gezonder, fitter en energieker leven begint hier, en het kan allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. De deskundige personal trainers van Aurora staan klaar om je via online kanalen te begeleiden, motiveren en ondersteunen, waar je ook bent!

Roel van Aurora heeft mijn online personal training naar een hoger niveau getild. Zijn deskundigheid en motiverende aanpak maken de workouts effectief en leuk. Een absolute aanrader voor wie vanuit huis zijn fitnessdoelen wil bereiken!

Online-personal-training
Online-personal-training
Online-personal-training

Hoe werkt online personal training bij ons?

1. Vrijblijvend gesprek

We houden van persoonlijk contact. Zo kunnen we jouw wensen, doelen, gezondheid en eventuele beperkingen het beste bespreken.

2. Personal plan

Op basis van jouw behoeften ontwikkelen we een op maat gemaakt trainingsplan om zo de beste online personal trainingssessies voor jou te ontwikkelen.

 

3. Live online sessies

Aan de slag! Krijg energie van de live online trainingssessies waarin je direct wordt begeleid door een ervaren personal trainer.

 

4. Flexibele tijden

Plan de trainsessies op tijden die voor jou het beste werken. Dat is het voordeel van online personal training.

 

Waarom onze online personal training aan huis?

  • Flexibiliteit en gemak: Train waar en wanneer het jou uitkomt, zonder de noodzaak van reizen. Onze online trainingssessies brengen de personal trainer rechtstreeks naar jouw huis.
  • Persoonlijke aandacht: Elke training is afgestemd op jouw persoonlijke doelen, niveau en behoeften. Onze personal trainers bieden dezelfde persoonlijke begeleiding als bij fysieke personal trainingssessies.
  • Motivatie op afstand: Onze trainers staan iedere dag voor jou klaar om je op afstand te motiveren en zorgen voor de nodige accountability om je doelen te bereiken.
  • Geen apparatuur nodig: Aurora Personal Training heeft de mogelijkheid om effectieve trainingssessies te ontwerpen die geen speciale apparatuur vereisen. Beschik je zelf over diverse sportmiddelen? Dan werken we met wat jij al in huis hebt!
Online-personal-training

Transformeer je lichaam en verbeter je mentale gezondheid met het 90 dagen Personal Trainings programma

Structuur en discipline: Het 90 dagen personal training programma van Aurora Eindhoven biedt structuur en routine, waardoor je gemakkelijk je trainings- en voedingsdoelen kunt volgen.

 

Meetbare vooruitgang: Door jezelf te committeren aan een personal training programma van 90 dagen, kun je je vooruitgang gedurende die tijd meten samen met je personal trainer.

 

Fit en gezond lichaam: Regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde voeding kunnen leiden tot verbeteringen in je algehele fysieke gezondheid. Je krijgt er een fitter en sterker lichaam van. En als gevolg meer energie en zelfvertrouwen.

 

Gewichtsverlies: Voor degenen die gewicht willen verliezen, helpt het 90 dagen personal training programma bij het bereiken van deze doelen. Dit door middel van krachttraining in de privé gym in Eindhoven en gezonde voedingsgewoonten.

 

Spieropbouw: Streef je naar spieropbouw? Het 90 dagen personal training programma van Aurora helpt je om geleidelijk spiermassa op te bouwen door middel van krachttraining en een aangepast voedingspatroon met meer proteïne.

 

Verbeterde mobiliteit: Naarmate je langer traint, kun je een verbeterde flexibiliteit en mobiliteit in je lichaam ervaren, wat belangrijk is voor het voorkomen van blessures en het behouden van een goede lichaamshouding. Dit zal je energieniveau positief beïnvloeden.

 

Mentale gezondheid: Lichaamsbeweging staat bekend om zijn positieve invloed op de mentale gezondheid. Het vermindert stress en het verbetert je humeur.

 

Beter slaappatroon: Regelmatig sporten draagt bij aan een beter slaappatroon, waardoor je uitgerust en energiek wakker wordt.

Personal-trainer-Eindhoven-Roel-van-den-Bogaard

Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Neem vandaag nog contact met ons op en plan je gratis proefles in!