Over ons

Over Ons

Aurora Personal Training is gevestigd Eindhoven. Bij Aurora Personal Training geloven we in de kracht van op jouw behoefte afgestemde persoonlijke begeleiding om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Door het samenbrengen van de basis elementen  zoals beweging, voeding en stress management kom je mentaal en lichamelijk weer in je kracht.

De trainingen vinden plaats in een luxe privé gym op tijden die jou uitkomen. Buiten de trainingen om zijn onze personal trainers beschikbaar voor advies en “een duwtje in de rug”, afhankelijk van je persoonlijke behoeftes.

 

Onze Visie

Fitness, voeding en mentale ondersteuning die jouw leiderschap en zelfvertrouwen een boost geeft.

 

Onze Missie

Onze missie is om mensen met een druk leven, fit en sterk te maken door middel van personal training en coaching waarin verbinding met de persoon centraal staat. We hebben een doelgerichte aanpak om jouw specifieke doelen na te streven. Dit kan gaan om gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van de algehele conditie en het creëren van een gezonde levensstijl.

Waarom kiezen voor ons?

Exclusiviteit: We zijn een privé gym. Hierdoor heb je tijdens jouw training de volledig uitgeruste gym tot je beschikking en krijg je een-op-een begeleiding door je deskundige personal trainer. Alle aandacht is gericht op jou en jouw doelen.

Professionele trainers: Onze trainers hebben veel ervaring en hebben de juiste kennis om jou te voorzien van de beste begeleiding om jouw doelen te behalen. Zij verdiepen zich in wat er in jouw leven speelt en passen de begeleiding aan op jouw omstandigheden en wensen.

Resultaatgericht: We gaan er alles aan doen om het doel wat jij voor ogen hebt te halen,  of het nou gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of  algehele verbetering van je lichaamsconditie en je mentale veerkracht.

Luxe apparatuur: We beschikken over de nieuwste fitnessapparatuur.

Locatie: Gevestigd in het centrum van Eindhoven met privé parkeerplaatsen.

 

Even voorstellen: Roel

Tijdens mijn basketbalcarrière, waarin ik op hoog niveau speelde, ontdekte ik de voordelen van krachttraining. Ik raakte gefascineerd door de positieve impact die krachttraining op zowel lichaam als geest heeft. Dit was het moment waarop mijn passie voor fitness en vitaliteit ontstond. Het duurde niet lang voordat ik de beslissing nam om mijn carrière om te gooien en aan de slag te gaan als personal trainer. Het delen van mijn kennis en anderen helpen is wat me dagelijks voldoening schenkt.

 

Sinds ik in 2016 begon als personal trainer, stond het behalen van meetbare resultaten altijd centraal. Ik haal mijn energie uit doelgericht werken en in de loop der jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan om samen met jou de beste resultaten e op het fitness en vitaliteitsvlak te bereiken. Ik heb het “90 Days of Discipline” programma ontwikkeld dat voornamelijk bedoeld is voor ondernemers, leiders en drukke managers die het maximale resultaat op het fitness gebied willen behalen zonder veel tijd te verliezen. Dit programma is bedoeld om jouw leiderschap en zelfvertrouwen een boost te geven door te werken aan een gezond en krachtig lichaam en een scherpe geest.  Zo ga je de volgende fase van je carrière of je onderneming met alle zelfvertrouwen en optimisme tegemoet.

 

Met een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, zul je je gewenste fysieke en mentale doelen bereiken én behouden.

 

Ik ben de coach die de verbinding met je aangaat en op wie je altijd kunt rekenen. Ik bied begeleiding en structuur bij het ontwikkelen van je dagelijkse routines. Daarnaast begrijp ik wat er nodig is om op topniveau te presteren. Ik ben er wanneer jij wilt trainen, zodat je elke keer weer fit en vol energie de uitdagingen van het leven kunt aangaan. Samen werken we aan jouw succes, iedere dag opnieuw.

 

Na het voltooien van het programma zijn er personal trainingsopties beschikbaar om ervoor te zorgen dat je de behaalde resultaten behoudt.

Online

Online coaching geeft de mogelijkheid om de begeleiding in vertrouwelijke omgeving en tijdens businesstrips te volgen. Het voorkomt reistijd naar de gym en biedt flexibiliteit in het plannen van de afspraak. Een keer per vier weken vindt er een fysieke afspraak plaats waarbij trainingstechnieken doorgenomen worden en een health check plaats vindt. Hiermee worden jouw resultaten bijgehouden en wordt aan de hand daarvan jouw online coaching traject verder vorm gegeven.

 

Waarom Aurora?

Aurora staat voor het samenkomen van kleine natuurlijke deeltjes wat vervolgens transformeert in een krachtig en mooi fysiek fenomeen. Door het samen komen van de basis elementen in het leven beweging, coaching en herstel kom je mentaal en lichamelijk weer in je kracht.

“Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede begeleiding! Je moet bij Roel zijn.”

 

Pieter de Jong

bol adviseurs

Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Neem vandaag nog contact met ons op en plan je gratis proefles in!