Over ons

Waarom Aurora Personal Training

Introductie

Aurora staat voor het samenkomen van kleine natuurlijke deeltjes wat vervolgens transformeert in een krachtig en mooi fysiek fenomeen. Door het samen komen van de basis elementen in het leven beweging, coaching en herstel kom je mentaal en lichamelijk weer in je kracht.

Over ons

Welkom bij Aurora Personal Training, gevestigd in Eindhoven. Wij geloven in de kracht van op maat gemaakte persoonlijke begeleiding om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Door de essentiële elementen van beweging, voeding en stressmanagement te integreren, brengen we je mentaal en fysiek weer in balans.

Onze trainingen vinden plaats in een luxe privégym, op tijden die jou het beste uitkomen. Buiten de trainingssessies staan onze personal trainers klaar om advies te geven en je te ondersteunen, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften.

Onze visie

Wij streven naar fitness, voeding en mentale ondersteuning die jouw leiderschap en zelfvertrouwen versterken.

Onze missie

Onze missie is om mensen met een druk leven fit en sterk te maken door middel van personal training en coaching, waarbij de verbinding met jou als persoon centraal staat. We hanteren een doelgerichte aanpak om jouw specifieke doelen na te streven, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van je algehele conditie en het creëren van een gezonde levensstijl.

Waarom kiezen voor ons?

  • Exclusiviteit: Als privégym heb je tijdens jouw training de volledige gym tot je beschikking, met een-op-een begeleiding door je deskundige personal trainer. Alle aandacht is gericht op jou en jouw doelen.
  • Professionele trainers: Onze trainers hebben uitgebreide ervaring en de juiste kennis om jou de beste begeleiding te bieden. Ze verdiepen zich in jouw leven en passen de begeleiding aan op jouw omstandigheden en wensen.
  • Resultaatgericht: Wij streven ernaar om jouw doelen te behalen, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van je algehele conditie en mentale veerkracht.
  • Luxe apparatuur: Onze gym is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur voor optimale training.
  • Locatie: Gelegen in het centrum van Eindhoven met privéparkeergelegenheid voor jouw gemak.
Over-ons-Personal-Trainer-Eindhoven

Even voorstellen: Roel

Mijn fitnessreis: van basketbal tot Personal Training

Tijdens mijn basketbalcarrière ontdekte ik de voordelen van krachttraining, wat leidde tot mijn passie voor fitness en vitaliteit. Dit motiveerde me om mijn carrière om te gooien en personal trainer te worden, waarbij ik dagelijks voldoening vind in het delen van mijn kennis en het helpen van anderen.

Het 90 days of discipline programma

Sinds 2016 richt ik me als personal trainer op het behalen van meetbare resultaten. Mijn “fit in 90 dagen” programma is speciaal ontworpen voor ondernemers, leiders en drukke managers die resultaat willen behalen op het gebied van fitness zonder veel tijd te verliezen. Dit programma verbetert leiderschap en zelfvertrouwen door te werken aan een gezond lichaam en een scherpe geest.

Maatwerk en resultaten

Met een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, zul je je gewenste fysieke en mentale doelen bereiken én behouden.

Coaching en ondersteuning

Als jouw coach zorg ik voor de nodige ondersteuning en structuur bij het ontwikkelen van jouw dagelijkse routines. Met inzicht in wat nodig is voor topprestaties, ben ik er om te trainen wanneer het jou uitkomt. Samen streven we naar jouw succes, dag na dag.

Over-ons-Personal-Trainer-Eindhoven
“Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede begeleiding! Je moet bij Roel zijn.”

 

Pieter de Jong

bol adviseurs

Personal Trainer Eindhoven Over Ons

Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Neem vandaag nog contact met ons op en plan je gratis proefles in!