Succesverhalen Personal Training Eindhoven

Succesverhalen Personal Training Eindhoven

Hierbij delen we de succesverhalen personal training Eindhoven met Aurora. Lees hoe ze het personal trainingstraject hebben ervaren. Welke doelen ze hebben behaald en wat ze hiervoor hebben moeten doen. Veel leesplezier. En wie weet ben jij de volgende die een succesverhaal aangaat.

Bas Janssen; Succesverhalen Personal Training Eindhoven

Ik heb vier maanden personal training gekregen van Roel. Hij is zeer professioneel en deskundig op het gebied van personal training en voedingsadvies. Daarnaast is hij ook nog eens een geweldige kerel om mee te praten.
Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Julia Sakovska; Succesverhalen Personal Training Eindhoven

Roel van Aurora Personal training is de beste personal trainer die je je kan wensen, als je een druk bestaan hebt en toch je fitness en gezondheid serieus neemt. Roel creëert echt een diepe connectie met jou als persoon, waardoor je je veilig voelt om je (levens)uitdagingen bespreekbaar te maken en je naar je trainingen uit kijkt. Dag in, dag uit, wil je naar zijn fantastisch uitgeruste kleinschalige en ook echt luxe gym om weer je meest haalbare resultaat te boeken. Op zakenreis is online training gewoon mogelijk. Roel daagt jou uit en haalt hij het beste uit jezelf. Hij is beschikbaar wanneer het jou in je drukke leven uitkomt. Klant is koning, en dit is bij Roel realiteit, maar dan met de nodige confrontatie om je doelen te behalen. Ik geniet van iedere training met Roel, en ik geniet van de geboekte resultaten! Ik voel me nu fit, vol zelfvertrouwen als een leider, en ik voel me mooi als een vrouw. De investering in Aurora Personal Training is voor mij de beste investering in mijn welzijn. Eigenlijk is datgene wat je ervoor krijgt onbetaalbaar!

Maurice Verhagen

Roel’s fit in 90 dagen traject heeft mijn leven veranderd. Zijn privé personal training, grondige aandacht voor detail en deskundig voedingsadvies hebben bijgedragen aan een gezondere levensstijl. Ondanks mijn drukke leven heb ik mijn fitnessdoelen bereikt en ik kijk uit naar elke training! Roel is meer dan alleen een coach, hij is een inspiratie en een steunpilaar. Als je een betrokken en kundige coach zoekt, kan ik Roel van harte aanbevelen. Bedankt, Roel, voor de geweldige begeleiding!
Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Anke de Vries

Met de begeleiding van Roel ben ik inmiddels 5 kilo aangekomen en voel ik me fysiek en mentaal een stuk sterker en zit beter in mijn vel.
Roel geeft persoonlijke begeleiding en kijkt echt naar wat jouw doelen zijn en helpt ze realistisch en concreet op te stellen en hoe hij daar bij kan helpen. Tijdens de trainingen let Roel ook goed op je techniek en hoe je dit beter kan doen zodat je alle oefeningen goed uit voert. Verder is er ook altijd aandacht voor hoe het verder buiten het sporten om met je gaat en houdt hij daar rekening mee en heeft daar vaak ook goed tips voor.

Arno Boom; Succesverhalen Personal Training Eindhoven

Roel is echt een topgozer! Bijzonder prettig en ontspannen in de omgang, hij luistert goed, is meer dan professioneel bezig met zijn werk, voeding en algemene informatie met betrekking tot gezondheid en vitaliteit en niet onbelangrijk je kan ook nog onwijs met hem lachen. Maar bovenal zorgt Roel ervoor dat ik fysiek, mentaal en emotioneel fit blijf.

Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Succesverhaal Personal Training Eindhoven

Het Fit in 90 Dagen programma van Aurora Personal Training

Intakegesprek:

We beginnen met een grondig intakegesprek waarin we jouw doelen, behoeften en eventuele beperkingen bespreken. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw individuele situatie.

Persoonlijk trainingsplan:

Op basis van het intakegesprek ontwikkelen onze ervaren trainers een gepersonaliseerd trainingsplan dat is afgestemd op jouw doelen en fitnessniveau. Dit plan omvat zowel kracht- als cardiovasculaire training, evenals mobiliteitsoefeningen en eventueel voedingsadvies.

Regelmatige trainingssessies:

Gedurende de 90 dagen van het programma volg je regelmatig trainingssessies bij Aurora Personal Training. Onze trainers begeleiden je tijdens elke sessie, corrigeren je techniek en zorgen ervoor dat je het maximale uit elke training haalt.

Voortgangscontroles:

Tijdens het programma houden we regelmatig (eens per 4 weken) voortgangscontroles om je vooruitgang te meten en eventuele aanpassingen aan je trainingsplan aan te brengen. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat je op de goede weg bent om je doelen te bereiken.

Ondersteuning en motivatie:

Naast de trainingssessies bieden we ook voortdurende ondersteuning en motivatie om je te helpen gemotiveerd te blijven en door te zetten, zelfs als het moeilijk wordt. Onze trainers zijn er om je aan te moedigen en te inspireren!

Evaluatie en vervolgstappen:

Aan het einde van het programma evalueren we je resultaten en bespreken we eventuele vervolgstappen. Of je nu je doelen hebt bereikt of nog meer vooruitgang wilt boeken, we bieden advies en begeleiding om je op de goede weg te houden.

Kortom, het Fit in 90 Dagen programma van Aurora Personal Training biedt een gestructureerde en gepersonaliseerde aanpak om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Met deskundige persoonlijke begeleiding. Een op maat gemaakt trainingsplan en voortdurende ondersteuning, ben je verzekerd van succes op je fitnessreis.

Gratis personal training in Eindhoven of online

Bedankt voor het lezen van onze blog over succesverhalen personal training Eindhoven. We hopen dat je waardevolle inzichten hebt gekregen en geïnspireerd bent om actie te ondernemen voor een gezondere levensstijl.

Als je klaar bent om serieus aan de slag te gaan met je fitnessdoelen, nodigen we je graag uit om kennis te maken met een gratis personal trainingssessie. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon fitter wilt worden, onze personal trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Maak vandaag nog die eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven door contact met ons op te nemen en een gratis personal trainingssessie te boeken (ook online trainen) mogelijk. Samen kunnen we werken aan het realiseren van je fitnessdoelen en het creëren van de beste versie van jezelf.

Meer artikelen

Aurora Personal Fitness Eindhoven

Aurora Personal Fitness Eindhoven

Aurora Personal Fitness Eindhoven Welkom bij Aurora Personal Fitness Eindhoven, waar fitness meer is dan alleen maar trainen. We zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven en bieden een unieke en holistische benadering van gezondheid en fitness. In deze blog willen...

Fitness coach Eindhoven

Fitness coach Eindhoven

Het belang van een Fitness Coach bij Aurora Personal Training in Eindhoven Fitness coach Eindhoven; ben je op zoek naar een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken in Eindhoven? Overweeg dan de voordelen van het werken met een fitness coach bij Aurora...

Gezonde snicker snacks

Gezonde snicker snacks

Ontdek de hemelse gezonde snicker snacks Op zoek naar een verrukkelijke gezonde snicker snacks die niet alleen snel te maken is, maar ook nog eens onweerstaanbaar lekker smaakt? Zoek niet verder! Met onze gezonde snicker snacks tover je in een handomdraai heerlijke...

Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Neem vandaag nog contact met ons op en plan je gratis proefles in!