Personal Training voor specifieke doelen

Personal Training voor specifieke doelen

Personal training voor specifieke doelen, bij Aurora Personal Training helpen we je graag met het bereiken van jouw doel. Speciaal hiervoor hebben we een 90 dagen discipline programma ontwikkeld. Dit personal training voor specifieke doelen programma wordt speciaal voor jou op maat opgesteld. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je algehele conditie wil verbeteren. Ons team van ervaren specialisten staat voor jou klaar om je te helpen naar de beste versie van jezelf!

Personal Training voor specifieke doelen; afvallen

Onze personal training is de perfecte keuze als je wilt afvallen. Naast een op maat gemaakt trainingsschema, geven wij voedingsadviezen en coachen we op het herstel van jou. Denk hierbij aan slaap en stress. Met ons 90 dagen discipline programma is het mogelijk om 1% van je lichaamsgewicht per week te verliezen, zonder hierbij spiermassa in te leveren. Dit zal op een duurzame manier gebeuren, waardoor ook je buikomvang aanzienlijk gaat verminderen. Tijdens deze 90 dagen zorgen wij ervoor dat je continu gemotiveerd zal blijven. Dit doen we ook door iedere 4 weken ook de voortgang te meten, doormiddel van een uitgebreide lichaamsmeting. Zo krijgen we goed inzichtelijk wat er daadwerkelijk allemaal is veranderd.

Personal Training voor specifieke doelen

Personal Training voor specifieke doelen

Personal Training voor specifieke doelen; spieropbouw

Voor spieropbouw is krachttraining essentieel. Onze personal trainers stellen een persoonlijk trainingsprogramma op om je spiermassa te vergroten. Het correct uitvoeren van oefeningen en het geleidelijk verhogen van gewichten zijn cruciaal voor spiergroei. Het handhaven van een calorieoverschot stimuleert gewichtstoename hierbij wordt goed gelet op de eiwitinname. Elke 4 weken meten we je lichaam om veranderingen te volgen. Ons 90 dagen discipline programma richt zich ook op slaap, stress en voeding voor optimale spiergroei. Ons 90 dagen disicpline programma is hier speciaal voor ontwikkeld.

Personal Training voor specifieke doelen

Personal Training voor specifieke doelen

Conditieverbetering

Wil jij je uithoudingsvermogen verbeteren? Zodat jij je algehele fitheid naar een hoger niveau toe gaat tillen. Ook hier kan personal training je bij helpen. Wij stellen persoonlijke schema’s op, zodat er op ieder gewenst niveau getraind kan worden. De trainingen zullen gevarieerd en uitdagend zijn.

Personal Training voor specifieke doelen

Personal Training voor specifieke doelen

Hoe Personal Training in Eindhoven jou gaat helpen

Ons personal training aanbod biedt tal van voordelen als het gaat om het bereiken van specifieke fitnessdoelen. Onze trainers gaan de verbinding met je aan, geven je feedback op het gedrag wat vertoond wordt en zorgen dat de juiste technieken worden gebruikt. Iedere 4 weken zal er een voortgangsmeting plaats vinden, zodat we inzichtelijk krijgen wat er daadwerkelijk is veranderd. Zo zal ieder zijn gewenste doel gaan bereiken.

Kortom, als je gericht wilt werken aan specifieke fitnessdoelen, is personal training bij Aurora Personal Training in Eindhoven de ideale keuze. Laat ons team van ervaren trainers je begeleiden op je fitnessreis en je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Gratis personal training in Eindhoven of online

Bedankt voor het lezen van onze blog over privé personal training voor specifieke doelen. We hopen dat je waardevolle inzichten hebt gekregen en geïnspireerd bent om actie te ondernemen voor een gezondere levensstijl.

Als je klaar bent om serieus aan de slag te gaan met je fitnessdoelen, nodigen we je graag uit om kennis te maken met een gratis personal trainingssessie. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon fitter wilt worden, onze personal trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Maak vandaag nog die eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven door contact met ons op te nemen en een gratis personal trainingssessie te boeken (ook online trainen) mogelijk. Samen kunnen we werken aan het realiseren van je fitnessdoelen en het creëren van de beste versie van jezelf.

Meer artikelen

Aurora Personal Fitness Eindhoven

Aurora Personal Fitness Eindhoven

Aurora Personal Fitness Eindhoven Welkom bij Aurora Personal Fitness Eindhoven, waar fitness meer is dan alleen maar trainen. We zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven en bieden een unieke en holistische benadering van gezondheid en fitness. In deze blog willen...

Fitness coach Eindhoven

Fitness coach Eindhoven

Het belang van een Fitness Coach bij Aurora Personal Training in Eindhoven Fitness coach Eindhoven; ben je op zoek naar een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken in Eindhoven? Overweeg dan de voordelen van het werken met een fitness coach bij Aurora...

Gezonde snicker snacks

Gezonde snicker snacks

Ontdek de hemelse gezonde snicker snacks Op zoek naar een verrukkelijke gezonde snicker snacks die niet alleen snel te maken is, maar ook nog eens onweerstaanbaar lekker smaakt? Zoek niet verder! Met onze gezonde snicker snacks tover je in een handomdraai heerlijke...

Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Neem vandaag nog contact met ons op en plan je gratis proefles in!